musta & musta soopeli solidi

Monochrome’s Dark Sapphire “Surku”

& Pearcing Sky Levi Ackerman “Sysi”

12.5.2020 syntynyt yksi uros pentu.

 

Pentueeseen on odotettavissa mustia soopeleita ja mustia sekä mahdollisesti myös soopeleita pentuja eri karvanpituuksilla (lyhyt, puolipitkäkarva sekä mahdollisesti myös pitkäkarva / angora). Pennuista on odotettavissa kilttejä ja jopa mahdollisesti ensimmäiseksi fretiksi sopivia hybridipentuja.

Pentueen sukupuu: Feritage

Tutustu vanhempiin

IMG_6807

Pearcing Sky Levi Ackerman

“Sysi”

Sysillä villiä perimää on 25%, eli on hybridi. Juuret tulevat kuitenkin Britanniasta, jossa kesy kanta on sekoittunut vahvasti villin kanssa. Prosenteista huolimatta Sysi ei ole yhtään vaikeampi käsiteltävä kuin tavallinenkaan fretti ja kasvattajan kertoman mukaan myöskään vanhemmat tai isovanhemmat eivät ole olleet vaikeita tapauksia. Villiperimän toivon tuovan linjaan parempaa rakennetta. Sysi onkin menestynyt näyttelyissä hyvin, ja napannut luokan 2. ja luokan 3. palkintoja. Sysillä ehkä villeys näkyy herkempinä aiesteina, esimerkiksi ääniä tarkkailee selvästi muita enemmän. Sysillä on myös tapana hämmentyä asioista ja jäädä ihmettelemään kieli ulkona suusta tilannetta. Sysi on BAER-kuulotestattu ja kummatkin korvat kuulevat erinomaisesti.

Monochrome's Dark Sapphire Surku

Monochrome’s Dark Sapphire

“Surku”

Surku on todella hellyyden kipeä ja viihtyy erityisen hyvin sylissä. Surku hakee usein huomiota kiipeämällä itse syliin nukkumaan. Surku on tottunut toimistofretti sekä käynyt myös iltapäiväkerhossa lapsia viihdyttämässä.